Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2030 Kış Olimpiyatları

bullvar_katip

Administrator
Katılım
21 Mayıs 2024
Mesajlar
532,105
Resmi olarak XXVI Kış Olimpiyat Oyunları olarak bilinen 2030 Kış Olimpiyatları, yaklaşmakta olan bir uluslararası çok sporlu etkinliktir . Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) tarafından belirlenen bir şehirde düzenlenecektir. Ev sahipliği yapma hakkını kazanan şehir, 2023'te Hindistan'ın Mumbai kentindeki 140. IOC Oturumunda açıklanacak. Teklif verme süreci Yeni IOC ihale süreci, 24 Haziran 2019'da İsviçre'nin Lozan kentinde yapılan 134. IOC Oturumunda onaylandı. Olympic Agenda tarafından 2020'de yayınlanan olimpiyatlarla ilgili tavsiyelerin kilit maddeleri şunlardır: Herhangi bir Olimpiyat etkinliğine hak kazanmak için Ulusal Olimpiyat Komitesinin üyeleri ile bir diyalog oluşturup onlarda ülkeniz hakkında kalıcı bir merak uyandırın Gelecekteki Olimpiyat etkinliklerine olan ilgiyi ve katılımı denetlemek ve IOC yönetim kuruluna rapor vermek için iki Gelecek Olimpiyat Takvimi (Yaz ve Kış Oyunları) oluşturun IOC Oturumlarına daha fazla katılım sağlayın. IOC ayrıca, oyunlardan 7 yıl önceki yapılan seçim tarihini kaldırarak ve ev sahibini tek bir şehir/bölge/ülke yerine birden fazla şehir, bölge veya ülkeye değiştirerek esnekliğini arttırmak için Olimpiyat Sözleşmesi'ni değiştirdi. Gelecekteki Ev Sahibi Kış Komisyonları Olimpiyatlara hak kazanan ülkeleri veya IOC'nin ilgilenmek isteyebileceği potansiyel ev sahipi ülkeleri denetleyen Kış Komisyonu aşağıdaki gibidir: Franco Kasper Temmuz 2021'de öldü ve yerine kimin geçeceği belirlenecek. Teklif veren taraflar İlk üç teklif veren taraf, İsviçre'nin Lozan kentindeki SwissTech Kongre Merkezi'ndeki 135. IOC Oturumu sırasında Geleceğin Ev Sahibi Kış Komisyonu başkanı Octavian Morariu tarafından açıklandı. Japonya'dan Sapporo'nun olası adaylar arasında en ileri olan olduğunu, ABD'nin Salt Lake City'si ile Barselona ve Pireneler bölgesinden ortak bir teklifin fizibilite çalışmaları yürüttüğünü belirtti. Kanada'nın Vancouver şehri, Şubat 2021'de ön teklif sunmuştur. Şubat 2020'de Sapporo'nun adaylık teklifinin açıklanmasının ardından, Utah (ABD) Salt Lake City organizasyon komitesi olimpiyat sahipliği teklifini 2034'e kaydırmayı düşündü. Komite, 2030 için mi yoksa 2034 için mi teklif vermesi gerektiğini değerlendirmek üzere Haziran 2021'de toplandı. Teklif detayları İleride aday olması beklenen potansiyel adaylar Lviv, Ukrayna Polonya ve Letonya Sigulda Quebec City, Kanada. Bavaria-Thuringia-Saxony, Almanya Yayın hakları Brezilya – Grupo Globo Japonya – Japan Consortium Kuzey Kore – JTBC Güney Kore – JTBC Amerika Birleşik Devletleri – NBCUniversal Kaynakça Kategori:Yıllarına göre Kış Olimpiyatları Kategori:Kış Olimpiyatları Kategori:2030 Kış Olimpiyatları Kategori:2030'da çok sporlu etkinlikler
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri