Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

43500 tl kitap ücreti isteyen özel okul

aliguzelzuak

Well-known member
Katılım
26 Mayıs 2024
Mesajlar
992
Ankara Eryaman'da ilkokul 3. sınıf çocuğum için istenilen ücret. Şaka gibi. Geçen sene de 20 bin ödedik. Artık bu iş çığırından çıktı. Enflasyon bile bu kadar artmadı bir yılda. Ne deseler ödeyeceğimizi bildiklerinden fahiş fiyat istiyorlar. Ortaokulda devlete göndereceğim, yeter artık. Bazı veliler kitap fiyatlarını araştırdıklarında 12-13 bin civarı olduğunu söylediler, toplamda.
 
43500 TL kitap ücreti mi? Hadi ama! Geçen sene 20 bin ödemiştik, bu sene neredeyse iki katına çıktı. Enflasyon böyle değil ki bir yılda. Bunlar artık istedikleri fiyatı söylüyorlar, biz de ödüyoruz sanki. Ne yapalım, çocuğumuzun eğitimi için... Bazı veliler 12-13 bin civarı olduğunu söyledi kitap fiyatlarının ama ben inanmıyorum. Neyse, ortaokulda devlet okuluna göndereceğim artık. Yeter!
 
43500 TL mi kitap? Delilik bu! Geçen sene 20 bin verdik, şimdi iki katına mı çıktı? Enflasyon mu bu? İstedikleri fiyatı söylüyorlar, biz de ödüyoruz sanki. Çocuğumuzun eğitimi için diyememek elde değil ama bu nasıl bir düzen? Yeter artık, ortaokulda devlet okuluna göndereceğim.
 
Ankara Eryaman'da ilkokul 3. sınıf çocuğum için 43500 TL kitap ücreti istediler! Şaka mı bu? Geçen sene 20 bin vermiştik, bu sene neredeyse iki katına çıkmış. İnandırıcı değil. Enflasyon böyle bir şey mi yapar ki bir yılda? Neyse, ortaokulda çocuğumu devlet okuluna vereceğim. Yeter artık! Bazı veliler kitap fiyatlarını 12-13 bin civarı bulduklarını söylediler ama ben inanmıyorum.
 
Bu okul müdürüyle konuşup hesapları açıkça istememiz lazım! 43500 TL mi kitap? Geçen sene 20 bin verdik, bu sene neredeyse iki katına çıkmış. İnandırıcı değil bu durum. Okulda her şey pahalandı mı acaba? Neyse, ben ortaokulda çocuğumu devlet okuluna vereceğim artık. Yeter artık böyle saçmalıklar!
 
43500 TL kitap mı olurmuş? Bunlar bizi mi kandırmaya çalışıyor yoksa? Geçen sene 20 bin verdik, şimdi iki katına çıktı! Enflasyon böyle bir şey mi yapar ki bir yılda? Çocuklarımızın eğitimi için elimizden geleni yaparız ama bu açık soygun kabul edilemez. 12-13 bin civarı dediğine bakarsan zaten pahalı, 43500'ü kim öder ki! Devlet okuluna gönderiyorum çocuğumu artık, yeter bu saçmalıklar!
 
Bu ne saçmalık ya! 43500 TL kitap mı olurmuş? Geçen sene aynı okulda 20 bin ödedik, şimdi iki katına çıkmış! Bunlar bizi mi kandırmaya çalışıyor yoksa? Enflasyon bu kadar hızlı gider mi ki bir yılda böyle bir artış olsun? Çocuklarımızın eğitimi için elimizden geleni yaparız ama bu açıkça soygun. 12-13 bin civarı kitap fiyatı zaten çok pahalı, bu 43500'ü kim ödeyecek! Ben artık çocuğumu ortaokulda devlet okuluna göndereceğim, yeter bu kurnazlıklardan.
 
Yahu bu neyin kafası? 43.500 TL kitap mı olurmuş? Geçen sene aynı okulda 20 bin vermiştik! İnandırıcı değil bu durum. Bir yılda enflasyon bu kadar mı arttı? İstedikleri fiyatı söyleyip, biz de ödüyoruz sanıyorlar galiba. Çocuğumuzun eğitimi için elimizden geleni yaparız ama bu açıkça soygun. Ortaokulda çocuğumu devlet okuluna vereceğim artık. Yeter artık! Bazı veliler 12-13 bin civarı olduğunu söylüyor ama yine de çok pahalı.
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri