Ankara Çankaya'da, Çin-Uzakdoğu mutfağına ait bir restoran. Farklı bir konsepti olduğu için denemek istedik ve çok memnun kaldık. Her şeyden önce çok eğlenceliydi. Konsept şu şekilde: menüden bir çorba seçersiniz ve sipariş ettiğiniz tüm çiğ sebze, et veya deniz ürünlerini bu çorbada ısıtıcı vasıtasıyla pişiriyorsunuz. Giriş kısmında açık büfe olarak soslar var, sınırsız kullanım hakkınız var. Çorbanızı-yemeğinizi bu soslarla üst seviyeye taşıyabiliyorsunuz. Konsepti size hizmet eden garson da detaylı bir şekilde anlatacaktır. Tavsiyem, eğer mümkünse kalabalık bir grupla gitmeniz. Çünkü denenecek çok fazla ürün var ve muhtemelen merak edeceksiniz. Ortaya karışık bir şeyler söyleyip hepsinden deneyimlemek hem mantıklı hem de hesaplı olacaktır. Biz 9 kişi gitmiştik. Etiyle, deniz ürünüyle, sebzesiyle, içeceğiyle masayı donattık ve akşamın sonunda 523 TL hesap ödedim (Ağustos 2024). Resmen öğle yemeği hesabı gibiydi. Yiyecekler oldukça lezzetliydi ve restoran genel olarak gayet temizdi. Ancak bazı ürünlerin donmuş ürün olması pek hoşumuza gitmedi. Spesifik olarak mantar sevmeyen biri olmama rağmen mantarları çok beğendim, daha önce yemediğim türdendi. Bir de girişteki sos kısmında kafana göre yeni şeyler denemek çok keyifliydi. Yukarı katta kalabalık gruplar için ayrılmış 2 odası var, biri 10 diğeri 12-14 kişilik. Rezervasyonlu giderseniz ve kalabalıksanız bu odaları tercih ederseniz daha rahat edersiniz bence. Aşağıda da az sayıda masa var. Yeni ve farklı lezzetler denemeyi seviyorsanız, uzakdoğu mutfağını merak ediyorsanız kesinlikle seveceğinizi düşünüyorum.