Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şablon:Baharatlar

bullvar_katip

Administrator
Katılım
21 Mayıs 2024
Mesajlar
532,105
| listesınıfı = hlist | üst = Baharatlar listesi |resim= | grup1 = Ot ve yeşillik | liste1 = Angelica Fesleğen Kutsal Tay Limon Defne yaprağı Hint defne yaprağı (tejpat) Boldo Hodan Frenk maydanozu Allium schoenoprasum sarımsak / Çince Cicely Kişniş yaprağı / Kişniş Bolivce Vietnam (rau răm) Culantro Tere Köri yaprağı Dere otu Epazote Kendir Hoja santa Houttuynia cordata (giấp cá) Çördük otu Jimbu Kinh gioi (Vietnam melisa) Kkaennip Lavanta Melissa officinalis Limon otu Limon mersini Limon mineçiçeği Limnophila aromatica (çeltik otu) Sevgi Mercanköşk Nane Pinkotu Mitsuba Keklik otu Maydanoz Perilla Biberiye Rue Adaçayı Tuzlu Sanshō yaprağı Şişo Kuzukulağı Tarhun Kekik Tahtalık | grup2 = Çeşni | liste2 = Aonori Ajwain Timsah biberi Yenibahar Amkor Anason yıldız Asafoetida Biber (siyah/yeşil/beyaz) Brezilya biberi Kafur Kimyon Kakule siyah Çin otu Kereviz tozu Kereviz tohumu Charoli Chenpi Acı biber Biber tozu Acı biber Chipotle Pul biber Jalapeño New Mexico Tabasco Kültivarlar Tarçın Karanfil Kişniş tohumu Cubeb Kimyon Nigella sativa Bunium persicum Deulkkae Dereotu / Dereotu tohumu Rezene Çemen otu mavi Fingerroot Galangal daha büyük daha az Sarımsak Zencefil Aromatik zencefil Golpar Cennet taneleri Selim'in taneleri Bayır turpu Japon pricklyash Ardıç Kokum Korarima Kurutulmuş misket limonu Meyankökü Litsea küpü Uzun biber Mango-zencefil Mastik Mahleb Hardal siyah kahverengi beyaz Çörek otu Njangsa Hint cevizi Soğan tozu Kırmızı biber Peru biberi Nar çekirdeği Haşhaş tohumu Radhuni Gül Safran Sarsaparilla Sassafras Susam Şişo Sichuan biberi (huājiāo) Sumak Demirhindi Tazmanya biberi Tonka fasulyesi Zerdeçal Uzazi Vanilya Voatsiperifery Vasabi Yuzu lezzeti Zedoary Zereshk Zest | grup3 = baharat karışımı | liste3 = Acıka Edviye Yakın Doğu baharatı Beau monde baharatı Berberi Buket garni Buknu Chaat masala Chaunk Tarçın şeker Crab boil Köri Doubanjiang Douchi Dukka Fines herbes Beşli baharat Garam masala Sarımsak tozu Sarımsak tuzu Göçujang Harissa Hawaij Herbes de Provence Húng lìu Idli podi İtalyan çeşnisi Jamaika pislik baharatı Khmeli suneli Limon biberi Mitmita Karışık baharat Montreal biftek çeşnisi Baharatları ezmek Eski Defne Baharatı Panch foron Persillade Pudra-douce Kabak turtası baharatı Qâlat dakka Dörtlü destanlar Ras el hanout Recado rojo Sharena sol Shichimi Tabil Tandır masala Thuna paşa Vadouvan Yuzukoshō Zahter | grup4 = Liste | liste4 = Avustralya Bangladeşli Hint Pakistan | grup5 = İlgili | liste5 = Çin bitki bilimi Bitki çayı Marinasyon Baharat ovma Ticari otlar ve baharatlar Şifalı otlar ve mantarlar }}
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri