Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tangzhong

bullvar_katip

Administrator
Katılım
21 Mayıs 2024
Mesajlar
532,105
küçükresim|Tangzhong tekniği kullanılarak yapılan bir Hokkaido Ekmeği ( Japon Süt Ekmeği). Tangzhong Japon mutfağından gelen yumuşak maya hamurları hazırlamak için bir tekniktir. Hamura katılmadan evvel un ve sıvı malzeme (su veya süt olabilir) maya ile birlikte az bir süre pişiriliyor. Bu yöntem undaki nişastaları jelatinleştirdiği için hamur daha çok su emiyor. Nişasta su ile birlikte ısıtıldığında hamurun su tutma kapasitesini artırıyor. Hamur yapışkan olmadığı için daha kolay yoğruluyor. Hong Kong'un pastahanelerinde kullanılan teknik ile hazırlanan ekmeklere Hokkaido ekmeği ve Japon süt ekmeği denir. Kaynakça Kategori:Japon mutfağındaki ekmekler Kategori:Yemek yapma yöntemleri Kategori:Mayalanmış yiyecekler Kategori:Hong Kong mutfağı Kategori:Çin mutfağı Kategori:Hamur işleri
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri