Türk Mutfağı Haftası'nda kültürel işaretli Antalya piyazı yapıldı: Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle düzenlenen Türk Mutfağı Haftası kapsamında, 21-27 Mayıs tarihleri arasında yapılan Antalya Olgunlaşma Enstitüsünde gerçekleştirilen "Antalya Piyazı Yapım Etkinliği" ile Antalya'nın kültürel işaretli piyazı tanıtıldı. Türk mutfağının tanıtılması ve dünya sıralamasında hak ettiği yeri alması amacıyla, etkinliklerde Antalya'daki coğrafi işaretli ürünlerle hazırlanan özgün lezzetler tanıtıldı. Yurt dışında düzenlenen etkinliklerde Ege lezzetlerinin, yurt içinde ise 81 ilin coğrafi işaretli ürünleriyle hazırlanan özgün lezzetler tanıtıldı.