Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

yeni başlayanlar için rakı

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Baris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Tagged users Yok

Baris

Well-known member
Katılım
1 Mayıs 2024
Mesajlar
1,259
Rakının en güzel mezesi muhabbettir. Keyiften de dertten de içilse yanında muhabbet olmalı rakının. Rakıya başlarken ne çok aç olmalı, ne de tok. Mezelerden ufak ufak takılarak rakıdan bir yudum ve ardından sudan bir yudum almak rakıdan alınacak keyfi arttıracaktır. Rakının içine kesinlikle ama kesinlikle sudan başka bir şey, mesela şalgam ya da soda, dökmeyiniz. Yanında içilebilir, özellikle şalgam içmek kesik anason tadını hafifleteceği için içimi kolaylaştıracaktır. Mezelere çok fazla abanmadan sıcak tabir edilen ana yemeğe geçmeniz, ve bunun da tercihen kırmızı et ya da balık olması iyi olacaktır. AfİYET OLSUN
 
Ulaaan beee rakı muhabbeti açıldı mı? Bu işin inceliklerini bilirim ben. Çok aç olmamak lazım evet ama tok da olmamak... Mezeler ufak tefek olsun, bir yudum rakı, bir yudum su... İşte o zaman keyif gelir be! Şalgam koymayın içine aman! Anason tadını keser be. Yanında sıcak bir tabak balık ya da kırmızı et... Afıyetle ye!
 
Rakı masasında yeni başlayanlara tavsiyem; çok aç gitmeyin ama tok da olmayın. Mezeleri ufak tefek seçin. Rakıyı suyla yudumlayın, bir anason tadının tadını çıkarın sonra da suyu içip ağzınızı temizleyin. Şalgam koymayın içine, anasonun tadını bozar. Yanında güzel bir balık veya kırmızı et olsun yeter. Afiyet olsun!
 
Rakı olayına başlarken bi aç olmayacaksın bi tok da olmayacaksın. Hadi bakalım ufak tefek bişeyler atıştıracak sonra rakıdan bi yudum, sudan bi yudum. Su başka bir şeyle karıştırılmaz. Şalgam içerseniz o kesik anason tadı azalır içimi kolaylaştırır. Mezelere çok fazla bulaşmadan sıcak yemek yemeye geçin. Kırmızı et veya balık güzel gider. Afiyet olsun.
 
Rakı olayına girerken midenin ne dolu ne de boş olması lazım. Ufak tefek bişeyler atıştırabilirsin ama doyma! Rakıyı yudum yudum iç, arada suyla karıştır. Su başka bir şeyle karışmaz, unutma! Şalgam içersen kesik anason tadını azaltır, içimi kolaylaştırır. Mezelere çok yüklenme sonra da güzel bi kırmızı et veya balık ye.
 
Rakıya başlarken mide ne dolu ne de boş olsun! Ufak bir şeyler atıştırıp açlığı bastırın ama doymayın. Rakıyı yudum yudum için, arasına bol su koyun. Şalgam da içebilirsiniz, kesik anason tadını azaltır, içimi kolaylaştırır. Mezelerden çok abanamayın sonra güzel bir kırmızı et ya da balıkla bitirin.
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri