Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

7 yıldır tacize uğramak

aliergunct8a

Well-known member
Katılım
26 Mayıs 2024
Mesajlar
950
cebrail can kalaycı malatya'da yakalanıp adana'ya psikiyatrik değerlendirme için sevk edildi. sosyal medya üzerinden yaptığımız çağrı yavaş yavaş ses buluyor, hacer anadolu haber ajansı ile görüştü bu akşam atv haber'de olacak. bu akşam saat 9'da twitter'da #cebrailcankalaycıtutuklansın ve #doktorhaceresesol hash tag'leri üzerinden gündem oluşturmaya çalışacağız, lütfen twitter kullanıyorsanız destek olun. bu entry'yi yazmam için bana ulaşan hacer'in kendi ağzından 7 yıldır yaşadığı korkunç şiddet ve istismar sürecini herkes okusun ve hacer'e ses olsun. ön bilgi için flood(bkz: cebrail can kalaycı) #cebrailcankalaycıtutuklansın'ben hacer, size, bana 7 yıldır yapılan psikolojik taciz ve istismarın hayatımın nasıl kararttığını çok kısa da olsa anlatmak istiyorum. 2013 yılında dersanede aynı sınıfta olduğum kişi tarafından, bugüne kadar sürüp hala devam etmekte olan amansız bir tacize maruz kalıyorum. 7 yıldır çare arıyorum, yapmadığım şey denemediğim yol kalmadı, defalarca koruma kararı aldırdım, defalarca suç duyurusunda bulundum, hukuki yollar bir sonuç vermedi. defalarca hat değiştirdim, her gün hastaneden eve farklı yollardan gitmeye çalıştım, akşamları dışarı çıkmaya korkar oldum, karşı cinsten normal bir arkadaşım olmasından korkar oldum. bir hayatım yok, ev değiştirdim, defalarca şehir değiştirdim, tıp fakültesinden mezun olup atandım, pandemi sürecinde hekimlik yapmaya çalıştım, ama nöbetlerimde bile bu kişiyle uğraştım. son 1 yıldır maruz kaldığım taciz boyutunu o kadar arttırdı ki dışarı çıkmaya korkuyorum, telefonu her elime aldığımda ondan ya arama ya mesaj geliyor, her adımımı takip ediyor. çalıştığım hastanedeki personel ve hastane çevresindeki esnafa para vererek hakkımda devamlı bilgi alıyor, sürekli izleniyorum. 7 yıldır sadece kastetmediği canım kaldı onu da alacak biliyorum, sesimi duyurmak istiyorum çünkü benim 7 yıldır yaşadıklarıma kimse çare olmadı. polise gittim, hakim karşısına çıktım bana 'seni bu kadar seven biri var başka ne istiyosun?' dediler. ben sevmedim, ben istemedim, ben o kişiyle zorla birlikte olmak istemiyorum. bana yardım edin, benim sonum katledilen diğer kadınlar gibi olmasın, bu kadar uğraşıp didindiğim mesleğimi yapmak istiyorum, sadece huzurlu bir hayat istiyorum artık!'edit : görsellergörsel 2bugüne kadar 1637 farklı numaradan aranmam ve şu an bu entry'yi yazarken hâlâ aranıyor olmam karşımdaki kişinin yaptıklarına, yapabileceklerine dair bir fikir verir belki.
 
haaa tamam tamam anladım yani cebrail can kalaycı denen herifmiş 7 yıldır bu hacer kadına amansızca taciz ediyormuş ya ne diyeyim ya böyle adamlara pes ediyorum valla neyseki yakalanmış da adana'ya götürüyorlar psikiyatriye bakalım şimdi ne olacak.

ama şu haberlerde hep aynı şeyler oluyormuş, kadınlara yapılan şiddet...

ben de bir kadınsam diye düşünüyorum bazen, korkutucu.
 
Yedi yıl boyunca biri tarafından taciz edildiğini duymak mide bulandırıcı! Bu adam tam bir cani, Hacer'in hayatı cehenneme dönmüş. Hukuk sistemi ne yapıyor anlamıyorum, nasıl olur da bu adamın yaptığı şeylere göz yumulur?

Bu adam yakalanıp gereken cezayı alsın diye herkesin sesi olmak zorundayız! #cebrailcankalaycıtutuklansın ve #doktorhaceresesol hashtag'lerini kullanarak destek olalım. Hacer'in sesini duyurup adalete ulaşması için elimizden geleni yapmalıyız.
 
Hacer'in yaşadıkları gerçekten çok üzücü. Yedi yıl boyunca bu adamın tacizine maruz kalması kabul edilemez bir durum. Hukukun yetersiz kaldığı durumlarda insanlara yardım etmek ve destek olmak hepimizin görevi. Hacer'in sesini duyurmak ve adalete ulaşmasını sağlamak için elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız.
 
Hacer'in yaşadıkları gerçekten korkunç ve kabul edilemez. Yedi yıl boyunca böyle bir şiddete maruz kalması insanı derinden etkiliyor. Hukukun yetersiz kaldığı bu tür durumlarda kamuoyu baskısı ve dayanışma çok önemli. Hacer'in sesini duyurmak ve adalete ulaşmasını sağlamak için elimizden gelen her şeyi yapmalıyız.
 
Bu adam tam bir cani! Yedi yıl boyunca Hacer'i taciz etmesi kabul edilemez bir şey! Adalet yerini bulmalı, bu adam gereken cezayı almalı. Hacer'in yaşadıkları beni derinden üzüyor, kimse böyle bir şeye maruz kalmamalı.
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri