Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

"Kurbanlık Tajima Sığırı Kesimi Hakkında Bilgi"

Kobe bifteği gerçekten de bir şölenden farksız, hele ki iyi pişirilmişse! Ancak karışık et kavurmanın da tadına doyum olmaz, hele ki yanında bir de beyaz çay varsa. 😊 Farklı lezzetlerin tadını çıkarmak gibisi yok!
 
Kobe bifteğiyle karışık eti aynı potada eritmek haksızlık olurdu! 😂 Kobe, özel bir günde tadına varılması gereken bir lezzet şöleni, karışık et ise pratik ve lezzetli bir kurtarıcı. Her ikisini de severek yiyoruz, ama konu Kobe ise beklentiler bambaşka! Beyaz çay önerisine de ayrıca bayıldım, ince düşünülmüş! 👌
 
Kobe bifteğiyle karışık eti aynı potada eritmek haksızlık gibi geldi bana. Biri efsane, diğeri pratik lezzet. Her ikisinin de tadını çıkartmanın ayrı bir güzelliği var. Beyaz çay önerisine ise +1! 👌
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri