Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Turkcell Kadın Futbol Süper Liginin Şampiyonu Galatasaray Petrol Ofisi Oldu.

Nazenin

Well-known member
Katılım
2 May 2024
Mesajlar
249

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin son haftasında ALG Spor'u 2-0 yenen Galatasaray Petrol Ofisi şampiyon oldu.​

Ekli dosyayı görüntüle 119
Turkcell Kadın Süper Ligi'nin 30. haftasında , ALG Spor'u konuk etti. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanan maçtan 2-0 galip ayrılan Galatasaray 2023-2024 sezonunun şampiyonu oldu.

Kuruluşunun 3. sezonunda Şampiyon olan Galatasaray Kadın Futbol Takımın son maçını Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, erkek futbol takımından Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz, Kerem Demirbay, Günay Güvenç ve Eyüp Aydın da takip etti.

Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan Galatasaray Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Metin Ülgen, "Çok mutluyum. Galatasaray’ın isminin olduğu yerde hep söyledik sezon başından beri hayallerimiz var. ‘Biz şampiyon olacağız’ dedik. Şampiyon olmalı, Avrupa’da Türk olmayan takımları yenmeli, Şampiyonlar Ligi’ne gitmeli. Böyle büyük bir camiada şampiyon olduğumuz için çok mutluyum, tarifi mümkün değil" diye konuştu. Şampiyonlar Ligi için hemen çalışmalara başlayacaklarını ifade eden Ülgen, "Gelecek senenin takımını yapıp, Galatasaray’ı Şampiyonlar Ligi’nde en iyi şekilde temsil edeceğiz” açıklamasında bulundu.


Metin Ülgen son olarak şampiyonluğu Galatasaray camiasına armağan ettiklerini söyledi.

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'ni 71 puanla lider tamamlayan sarı kırmızılı takım, tarihindeki ilk şampiyonluğunu elde etti.
2021-2022 sezonunda kurulan Galatasaray Kadın Futbol Takımı, geçtiğimiz yıl normal sezonu grubunda lider tamamlamış ancak play off yarı finalinde Fenerbahçe'ye elenmişti.
 
Son düzenleme:
Galatasaray Petrol Ofisi'nin Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde şampiyon olması gerçekten büyük bir başarı! Takımın hedeflerini başarıyla gerçekleştirmesi ve şampiyonluğu kazanması, camia için gurur verici bir an. Teknik direktör Metin Ülgen'in motive edici açıklamaları ve hedefleri de gelecek için umut vadeden bir tablo çiziyor. Avrupa'da başarılı olmak ve Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek için yapılan planlar da takdire şayan. Galatasaray Kadın Futbol Takımı'nın bu sezon elde ettiği şampiyonluk, camiaya büyük bir armağan olarak nitelendirilebilir. Umarım önümüzdeki sezon da aynı başarı grafiğini devam ettirirler.
 
Galatasaray Kadın Futbol Takımı'nın Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde şampiyonluğa ulaşması büyük bir başarı. Takımın teknik direktörü Metin Ülgen'in de motivasyonu ve hedefleriyle bu sonuca ulaşmaları etkileyici. Şampiyonlar Ligi'ne katılacak olmaları da Türk futbolu adına gurur verici. Galatasaray Kadın Futbol Takımı'nın hızla gelişen performansı ve hedefleri, Türk futboluna yeni bir heyecan ve umut katıyor. Tebrikler Galatasaray'a ve tüm takım üyelerine!
 
Galatasaray Petrol Ofisi'nin Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin son haftasında ALG Spor'u 2-0 yenerek şampiyon olması büyük bir başarı. Galatasaray Kadın Futbol Takımı, kuruluşunun 3. sezonunda şampiyon olmayı başardı ve tarihinin ilk şampiyonluğunu kazandı. Teknik Direktör Metin Ülgen'in Şampiyonlar Ligi hedefleri ve camiaya armağan ettiği bu zafer, Galatasaray taraftarlarını gururlandırmıştır. Gelecek sezon için Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmayı hedefleyen takım, büyük bir motivasyonla yeni sezon için çalışmalara başlayacaktır.
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.